OVER

Het voornaamste wat ik doe is grafisch ontwerp, zowel drukwerk als digitaal of print. De productie van de ontwerpen neem ik niet voor mijn rekening, ik zal enkel de bestanden aanleveren. Daarbij is het ook mogelijk documenten te laten controleren en voorzien van de juiste eigenschappen om het te kunnen publiceren.

De aangeleverde bestanden zullen voldoen aan de basisvoorwaarden die de meeste bedrijven opleggen. Indien er toch speciale voorwaarden zijn waar de bestanden moeten aan voldoen raden wij u aan dit van in het begin door te geven, zo kunnen mogelijke problemen vermeden worden.

UW ONTWERP DRUKKEN

Wilt u graag een ontwerp laten drukken (offset of digitaal)? Dan help ik u hier graag bij verder. Ik verbind u met de juiste partners en begeleid waar nodig. U kan dan ook met al u vragen mij mij terecht.

Bent u niet zeker op welk materiaal u wilt drukken (papier, karton, stickervellen, etc.)? Dan kan u gerust een afspraak maken bij u thuis, op kantoor of een andere plaats naar keuze zolang dit binnen Gent valt inclusief Lochristi en Destelbergen (zie rode aanduiding op Google Maps) en kan u kiezen uit de verschillende stalen van verschillende partners.

OVERZICHT

LOGO’S
Nieuw of vernieuwing huidig logo, iconen

DIGITAAL
Banners en omslagen, profielfoto’s, posters/affiches

DRUKWERK Quadri & PMS-kleuren: monotoon, duotoon, tritoon
Huisstijl, kaartjes, uitnodigingen, brochures (dubbel gevouwen of drieluik), posters/affiche’s

FLEX & FLOC Eén of meerdere kleuren
Bestickering voor binnen en buiten of gewone stickers, textiel bedrukking

ANDERE
Bedrukking gadgets, simpele illustratie’s

Natuurlijk is het niet mogelijk om alles op te sommen wat ik doe, de bovenstaande lijst geeft u hier wel een beter beeld van. U kan altijd contact opnemen via mail of het contactformulier en dan bekijken we samen de mogelijkheden om u toch het gewenste eindresultaat te bezorgen.

FOTOGRAFIE

Je vindt mijn foto’s op Unsplash

Ik doe geen fotografie op vraag. U kan echter wel de beelden die gepubliceerd zijn op Unsplash gratis gebruiken voor zowel persoonlijke als commerciële doeleinden.

Binnenkort zal ik ook betalende beelden aanbieden door middel van een samenwerking met een stockfotosite. De beelden die nu op Unsplash staan blijven gratis beschikbaar, maar deze zullen ook betalende verschijnen op deze site. Hierdoor kan u mij steunen als beginnend graficus. Nieuwe beelden zullen echter wel enkel betalend beschikbaar zijn.

Meer informatie hierover zal later beschikbaar zijn.

Als u hier meer over wil weten, dan kan u de voorwaarden van Unsplash lezen.

Wanneer beelden vereist zijn voor een job kan het wel zijn dat ik eigen beelden gebruik. Deze worden dan ook verrekend bij de kostenberekening.

PRIJS

De kostprijs wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder het doel en de kwaliteit die u als klant wilt.

Ik werk op twee manieren:
– per uur aan een vast bedrag.
– aan een vooraf besproken prijs waar na, afhankelijk van de prijs, een aantal veranderingen kunnen doorgevoerd worden tijdens het ontwerpen.

Voor organisaties en dergelijke kan een andere prijs worden afgesproken.